Seminārs par jaunajām vadlīnijām augļu un dārzeņu konservu ražošanā

Lai veicinātu konservu ražotāju izpratni par patērētājam nekaitīgu un kvalitatīvu augļu un dārzeņu konservu ražošanu, un savas uzņēmējdarbības atbilstību pārtikas aprites normatīvo aktu prasībām, Zemkopības ministrija, Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts “BIOR” un Dārzkopības institūts sadarbībā ar Pārtikas un veterināro dienestu organizē bezmaksas semināru, kurā tiks prezentētas jaunās vadlīnijas.

Mērķauditorija: ražotāji, kas veic augu izcelsmes konservu ražošanu un to realizāciju, un pārējie interesenti, kuri vēlas iegūt izpratni par patērētājam nekaitīgu un kvalitatīvu augļu un dārzeņu konservu ražošanu ar alternatīvām konservēšanas metodēm. Semināra programma pieejama šeit.

Semināra norises datums un laiks: 2017. gada 10. oktobris, pl.10.00 

Norises vieta: Republikas laukums 2, Zemkopības ministrijas 2.stāva zāle

Plānotais semināra ilgums: 3 stundas

Papildu informācija: augļu un dārzeņu konservu ražotājiem semināra noslēgumā būs iespēja demonstrēt savus produktus degustācijā. Degustācijas organizēšana ir bez maksas, savukārt produktu izplatīšana ir maksas pakalpojums. Informācija un pieteikšanās degustācijas un/vai izplatīšanas organizēšanai: bior@bior.lv, līdz 6. oktobrim

Pieteikšanās semināram pa e-pastu: bior@bior.lv, norādot vārdu uzvārdu, pārstāvēto uzņēmumu un kontaktinformāciju vai, zvanot pa tālruni 67620526.

Informējam, ka Zemkopības ministrijas zālē vietu skaits ir ierobežots.